Mollamarilogo
kotiMollamariPehmolelutTilkkutyötMiniatyyritVeistoksetOta Yhteyttä


  • PEHMOLELUT

 Tervetuloa Mollamarin Pehmolelusivuille!  
Pääset eteenpäin vasemmalla olevasta valikostaValmistan monenlaisia pehmoleluja vauvoille, lapsille ja lapsenmielisille.  Lasten pehmolelut kestävät käyttöä ja pesua, ne on ommeltu vahvalla langalla, mollamaijat joustavalla ompeleella ratkeamien välttämiseksi.

- Froteepehmot sopivat ihan pienille vauvoille, ne ovat juuri sopivia pienten unileluja, pehmeitä ja samalla mukavan karheita.  Reetta-Pupu tai Retu-Nalle on lapselle turvallinen unikaveri, niissä ei ole lainkaan irtoavia osia.

- Mollamaijat sopivat hiukan isommille taaperoille, ne ovat oikeita nostalgisia "räsynukkeja",  mutta hyvin huolella ja kauniisti tehtyjä. Niillä on puettavat vanhanajan vaatteet, ja kaunis tuuhea tukka, ja taidokkaasti kirjaillut kasvot. Jokainen nukke on oma persoonansa, ja mollamaijasta voi tulla lapsen paras nukkekaveri.

- Vanhanajan nallet eivät ole varsinaisia pehmoleluja, ne ovat lastuvillatäytteisiä, mohairkarvasta valmistetuja nalleja, joilla on lasisilmät, pahvinivelet ja mörinä massussa. Nämä nallet sopivat keräilijöille ja isommille lapsille, koska niistä saattaa rajussa menossa irrota silmät. Voin kuitenkin tehdä vastaavan näköisen nallen myös turvasilmillä ja -nivelillä, jolloin se kestää mainiosti leikkiä. Lastuvillatäytteisiä nalleja ei kuitenkaan voi pestä.Mollamari Creations